Ühendriike terroriseerib pahatahtlike klounide laine (3)

Margus Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Wayne Armstrong, kes mõisteti Põhja-Carolinas klounide märkamise kohta valetunnistuste andise eest süüdi.
David Wayne Armstrong, kes mõisteti Põhja-Carolinas klounide märkamise kohta valetunnistuste andise eest süüdi. Foto: Reuters/ScanPix

Ameerika Ühendriike kimbutab kummaline probleem: viimase paari kuuga on levinud üle riigi teated klounikostüümis ahistajatest, kelle tegevusel ei paista olevat muud eesmärki peale ohvrite hirmutamise.

Esimene teade hiljutisest sariahistajate tegevusest tuli augusti lõpus Lõuna-Carolina osariigist Greenville’i linnast, kus väike poiss märkas kahte klounikostüümis kogu oma kodu lähedal metsas. Ühel oli erepunane parukas ja teisel näole maalitud must täht. Klounid sosistasid poisile midagi ja üritasid teda metsas olevasse majalobudikku meelitada, vahendab Guardian. Ilmnes, et klounid olid ka perekonna maja verandat kettidega rüüstanud ja jooksid metsa, kui pereema neid märkas.

Greenville’ist levisid teated klounidest üle Lõuna-Carolina, siis edasi Põhja-Carolinasse ja Floridasse kuni põhjapoolsete osariikideni välja. Nüüd on teateid tulnud juba ka Idahost ja Arizonast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles