Viimane veerg

Mart Juur
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus paadilaenutus Saaremaal

 Saaremaal Leisi vallas asuv Soela sadam soovib hakata järgmisel aastal pakkuma paadi- ja rattarentimise võimalust. Projekti maksumuseks, mille raames on kavas soetada paat ja kaks jalgratast, on arvestatud 2429 eurot, selle elluviimiseks taotleb sadam toetust Kohaliku Omaalgatuse Programmi sügisvoorus. Juba on välja töötatud kaart soovitavate rattamarsruutidega sadama ümbruskonnas ning teostatud merepõhjauuringud piirkonnas, kus laenupaat navigeerima hakkab.

Uudis saarlaste suurejoonelisest projektist leiab hiidlaste seas elavat vastukaja. Saarte Hääles ilmunud artiklit, kus Soela sadama paadilaenutusest juttu, on hiidlaste poolt sotsiaalmeedias laigitud, šeeritud ja täägitud enam kui 12 000 korda. Kommentaaride sisu arvestades otsustas Saare maavalitsus internetiühenduse Saaremaa ja Hiiumaa vahel ajutiselt katkestada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles