Laps jäi kraavi vajunud traktori alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul olid traktor ja selle haagis õnnetuskohalt juba minema toimetatud. Jäljed olid siiski selgelt näha, kraavipervel vedeles aku ja kraavipõhi oli õline.
Eile hommikul olid traktor ja selle haagis õnnetuskohalt juba minema toimetatud. Jäljed olid siiski selgelt näha, kraavipervel vedeles aku ja kraavipõhi oli õline. Foto: Elmo Riig

Uurijatel oli eile veel üsna katkendlik pilt õnnetusest, mis juhtus pühapäeval Viljandimaal Kolga-Jaani vallas Otiküla küla lähedal pimedal metsateel, kus kabiinita vana traktor teelt välja sõitis, külili vajus ja 12-aastase poisi lömastas.

Esialgsetel andmetel sõitis 1983. aastal sündinud mees koos oma 12-aastase pojaga metsavaheteel traktoriga T-20 ja sõiduk kaotas pimedal metsasihil juhitavuse. Enne kui masin teelt välja sõitis, hüppasid isa ja poeg maha. Traktor sõitis kraavi ja paiskus külili ning poiss, kes selle alla jäi, hukkus.

Õnnetus juhtus sirgel metsateel, mis on heas korras, aga väga sügavate ja järsuseinaliste kraavidega. Traagiline õnnetus juhtus kõrvalises kohas, kus paarisaja meetri raadiuses ei ole ühtegi majapidamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles