Terviseportaali on kantud olematud arstivisiidid

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Paldiski elanik Dmitri avastas paar nädalat tagasi portaalist Digilugu oma terviseandmeid uurides, et kohalik polikliinik Mediluks on esitanud haigekassale arved mitme korra eest, kus ta väidetavalt on käinud polikliiniku arstide juures, kuigi mees pole nende vastuvõtul kunagi käinud. Polikliiniku esindaja kinnitas, et tegemist on inimliku eksimusega.

Dmitri hakkas Digilugu uurima pärast vestlust sõbraga, kes oli oma terviseandmeid uurides avastanud olematu visiidi ortopeedi juurde.

Digilugu vaadates selgus, et Dimitri on alates 2013. aasta algusest käinud mitu korda silmaarsti, neuroloogi ja kõrvaarsti vastuvõtul, kuigi ta ise sellest midagi ei tea. «Vaatasin üle, mida ma arsti juures väidetavalt teinud olen. Selgus, et näiteks neuroloog tegeles minu küünarnukiga, kuigi mul pole sellega kunagi probleeme olnud,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles