EKRE noortekogu on nelja kuu jooksul juba kolm korda juhti vahetanud

Karin Kangro
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison ja Ruuben Kaalep.
Jaak Madison ja Ruuben Kaalep. Foto: Erik Prozes

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) noortekogu Sinine Äratus valis pärast senise juhi taandumist oma uueks esimeheks erakonna Tartu ringkonna aseesimehe Ruuben Kaalepi, kes juhtis noortekogu ka aastatel 2013–2014.

Juuli algusest juhtis noorteliikumist Triin Kuusk, kes taandus esimehe kohalt isiklikel põhjustel. «Ma ei soovi eraelulistel põhjustel hoida kinni kohta, kus võiks tegutseda keegi hetkel enam motiveeritum, energilisem ja suurema vaimujõuga,» ütles ta noortekogu teatel. «Seetõttu taandan end Sinise Äratuse juhatusest ja sellega seonduvalt ka esimehe kohalt. Kui rasked ajad on möödas, kutsub soov kindlasti aktiivsena jätkama.»

Juuni keskel valiti noortekogu juhima Melvin Ohtla, kes astus tagasi, kui selgus, et tal on erinevate rikkumiste eest kokku 12 kehtivat karistust. Märtsis EKREga liitunud Ohtla lahkus seejärel ka parteist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles