Arestimajja toodud naise kallal vägivallatsenud valvur sai karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskonna arestimaja.
Pärnu politseijaoskonna arestimaja. Foto: Ants Liigus

Pärnu maakohus mõistis teisipäeval kriminaalkorras süüdi Lääne prefektuuri arestimajas töötanud eaka mehe, kes süüdistuse järgi vägivallatses arestimajja toodud naise kallal.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistas arestikambri 77-aastast töötajat selles, et möödunud aasta septembris tõmbas ta kahel korral juustest üht kambrisse toimetatud naist ja lõi teda ka rusikaga vastu jalgu. Oma tegevusega põhjustas ametnik süüdistuse kohaselt kannatanule valu. Samuti põhjustas töötaja süüdistuse järgi möödunud aasta novembris vastu käsi löömisega valu ühele arestikambrisse toimetatud mehele.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai mees süüdistuse võimuliialduses ja kui töötaja endal süüd ei näinud, asus kohus teisipäeval vastupidisele seisukohale. Kohus karistas meest üheaastase tingimisi vangistusega ühe aasta ja kolme kuu pikkuse katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles