Andrus Ansip: rahva kannatust ei tahaks enam proovile panna (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgu kõik ausalt ära öeldud: see on pilt, mida Andrus Ansip väga hea meelega teha ei tahtnud. Et liiga nunnutamiseks läheb. Aga siiski tegi. Sest ta teab: see, mis on inimesega seotud, läheb paremini kaubaks ja on kergemini mõistetav, kui digitaalsed teemad. Süles Käbi, kõrval Kata.
Olgu kõik ausalt ära öeldud: see on pilt, mida Andrus Ansip väga hea meelega teha ei tahtnud. Et liiga nunnutamiseks läheb. Aga siiski tegi. Sest ta teab: see, mis on inimesega seotud, läheb paremini kaubaks ja on kergemini mõistetav, kui digitaalsed teemad. Süles Käbi, kõrval Kata. Foto: Margus Ansu

Rekordiliselt pikalt valitsusjuhi kohal vastu pidanud nüüdne Euroopa Komisjoni asepresident avaldab, kelle ees tunneb ta end suurima võlglasena ning mis pilguga vaatab viie aasta pärast toimuvatele järgmistele presidendivalimistele.

Kui eelmisel õhtul Brüsselist koju Tartusse saabunud Andrus Ansip vihmasel laupäevahommikul Tammelinnas oma maja ukse avab, üllatun, et ta näib veelgi saledam ja sportlikum kui aastaid tagasi peaministriks oleku ajal. Mis siis, et just äsja, selle kuu esimesel päeval, oli ta ületanud elus järgmise tähise, saanud 60.

Järgneva rohkem kui kahe tunni pikkuse vestluse käigus selgubki, et ta on kaks kilo kergem kui varasematel aegadel.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles