«Ma tahaksin Donald Trumpi näkku lüüa!» (2)

Juhan Mellik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert de Niro.
Robert de Niro. Foto: SCANPIX

«Ta on häbitult rumal. Ta on nolk, ta on koer, ta on siga.» Nende kaunite sõnadega kostitas nädal tagasi tehtud videopöördumises Hollywoodi näitleja Robert de Niro Ameerika Ühendriikide presidendivalimiste üht kandidaati, skandaalset miljardäri Donald Trumpi.

«Ta on idioot – Colin Powell ütles seda kõige paremini,» jätkas de Niro oma pea kaks minutit kestnud tiraadi, mille käigus sõimas ta miljardäri veel koerakrantsiks ning avaldas soovi teda näkku lüüa. (Donald Trump ise on varem avalikult ütelnud, et sooviks sama teha kogunemist segavate meeleavaldajatega.)

Näitleja läkitus oli esialgu mõeldud selleks, et ärgitada rahvast valimispäeval jaoskondadesse minema, ent sõnum tuli välja nii terav, et produtsendid lõikasid selle algse kampaania materjalist välja ning otsustasid selle eraldi avaldada.

De Niro pole kaugeltki esimene, kes on otsustanud sel aastal oma poliitilist meelsust väljendada. Meelelahutusportaali The Wrap tehtud uuring jõudis järeldusele, et oma lemmikkandidaadi eest on tänavu kostnud üle 200 Hollywoodi kuulsuse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles