Vastne tee vajab remonti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet sulges juulis Tallinna ringteel Luige-Kurna vastvalminud teelõigul ühe sõiduraja, kuna teekonstruktsiooni vajumise tõttu tekkis asfaltkattesse suur auk.
Maanteeamet sulges juulis Tallinna ringteel Luige-Kurna vastvalminud teelõigul ühe sõiduraja, kuna teekonstruktsiooni vajumise tõttu tekkis asfaltkattesse suur auk. Foto: maanteeamet

Tallinna ringtee Kurna–Luige lõigu Tartu maanteele viival suunal tekkis 11. juulil asfaltkattesse auk, mille tõttu sõidusuund suleti. Nüüd on selgunud, et hiljuti ehitatud teelõiku olid unustatud suured betoonijäätmed.

Postimees kirjutas juulis, et maanteeamet sulges Luige-Kurna vastvalminud teelõigul ühe sõiduraja, kuna teekonstruktsiooni vajumise tõttu tekkis asfaltkattesse suur auk.

Maanteeamet teatas eile, et pärast uuringute tulemusi on selgunud, et tee remont läheb siiski garantii alla, kuna ehitaja on unustanud teelõiku betoonijäätmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles