Mess meelitab sauna ja voodisse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune ehitus- ja sisustusmess pöörab erilist tähelepanu saunatamisele. Üsna uhke leilivõtmiskoht on paadikujuline värvi muutvate valgustitega saun.
Tänavune ehitus- ja sisustusmess pöörab erilist tähelepanu saunatamisele. Üsna uhke leilivõtmiskoht on paadikujuline värvi muutvate valgustitega saun. Foto: Kristjan Teedema

Eile Tartu Näituste messikeskuses alanud ehitus- ja sisustusmessil saab end kurssi viia ehitamise ja kütmise teemadega, selle kõrval näeb ka, milliseid võimalusi on lõõgastumiseks.

Käes on sügis ja mõistagi muutub ilma jahenedes aktuaalseks küsimus, kuidas ruume soojaks kütta, kinnitas messi projektijuht Anders Urbel. Nii algab mess juba õuealalt pihta erisuguste puidugraanulküttesüsteemide tutvustamisega, seespool näeb ka ahjusid, pliite, katlaid, saunaahjusid ja soojakiirgureid.

Teiste seas saabus oma katelde ja saunaahjudega Tartusse kodumaine tootja Rapla Metall. Kui toode on piisavalt kvaliteetne, pole põhjust konkurentsi karta, leidis oma ettevõtet tutvustanud Tõnu Tamm. «Meie saunaahjude kolded on meeldivalt paksust plekist,» kiitis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles