Repliik: vana mees tahab koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Jõelähtme vallavolikogu liige ja korrakaitsekomisjoni esimees Harri Reidma on õnnelik, sest vald ehitas tema krundile kuni koduväravani tee. Küll mitte asfaltkattega, aga ikkagi päris korraliku killustikuga kaetud tee.


Tubli ja sportlik rahvaliitlane Reidma kinnitab, et külatee on selle koha peal juba ammust ajast olnud. Nüüd tuli see vaid korda teha, et tema külaliste autod sopa sisse kinni ei jääks. Ka vallajuhid kinnitavad nagu ühes suust, et kõik on akuraat. Tegemist olevat vaid külatee hooldustöödega. Vahel tuleb ju ikka teid hööveldada ning killustikku peale vedada.

Kohalike elanike tehtud pildid aga näitavad midagi muud. Nendelt on selgelt näha, kuidas kopp kaevab uut teealust, kuhu killustikku vedada. Vanast külateest pole jälgegi. Ju siis on Reidmal vallavolikogu koalitsioonis nii suuri teeneid, et mingid närused 33 418 krooni pole vanale mehele kodutee ehitamiseks mingi märkimisväärne kulutamine. Kui palju on aga Jõelähtme vallas inimesi, kes tahaksid ehk samasugust teenust tarbida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles