Vanal tuletõrjeredelil turnimine maksis elu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor mees kukkus alla neljakorruselise koolimaja katuse servalt, kui purunes tuletõrjeredeli viimane pulk.
Noor mees kukkus alla neljakorruselise koolimaja katuse servalt, kui purunes tuletõrjeredeli viimane pulk. Foto: Sille Annuk

Laupäeva varahommikul kukkus surnuks Elva gümnaasiumi katusele ronida üritanud 19-aastane noormees. Ta prantsatas alla ligi 20 meetri kõrguselt, kui vana tuletõrjeredeli ülemine pulk keevituskohast lahti tuli.

Hukkunud noormees ja tema samuti 19-aastane sõber olid tulnud Elva lähedalt maalt linna pidutsema. Neist üks on olnud ka Elva gümnaasiumi õpilane, hukkunud noormees mitte. Miks neile just see, koolimajatagune redel kella kuue paiku hommikul ette jäi, pole teada.

Saatusliku redeli pulgad ei alga küll kohe maapinna lähedalt, kuid need asuvad hüppamisulatuses. Noorel mehel, eriti sellisel, kellele on varemgi meeldinud mitmesugustesse kohtadesse üles ronida, pole raskust end seda mööda üles vinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles