Ettelugemise võitis x-faktoriga Tartu tüdruk

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Magerramov eelistab raamatut arvutile, kuigi ei tea, miks. Pildil hoiab ta käes Andrus Kivirähki teost «Kaka ja kevad», aga viimane raamat, mida ta luges, on hoopis Tiia Toometi «Vana aja koolilood». «See on raamat ajast, mil ei olnud veel arvuteid ega nutitelefone,» teab ta.
Grete Magerramov eelistab raamatut arvutile, kuigi ei tea, miks. Pildil hoiab ta käes Andrus Kivirähki teost «Kaka ja kevad», aga viimane raamat, mida ta luges, on hoopis Tiia Toometi «Vana aja koolilood». «See on raamat ajast, mil ei olnud veel arvuteid ega nutitelefone,» teab ta. Foto: Margus Ansu

Tartu Kivilinna kooli neljanda klassi õpilane Grete Magerramov on Eesti lastekirjanduse keskuse korraldatud võistulugemise tänavune võitja.

Võidu tõi «President kinnas», mis on pärit Andrus Kivirähki raamatust «Kaka ja kevad». Ehk lugu sellest, kuidas kalamehel kukkus kinnas jääauku, vajus aeglaselt järve põhja ning kuidas siis kalad kogunesid teda vahtima.

«Tere!» ütles kinnas. «Häid pühi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles