Kuri kloun jõudis Eestisse (21)

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuri kloun tänaval.
Kuri kloun tänaval. Foto: SCANPIX

Kurjad klounid, õigemini klounimaski ja -kostüümi kandvad huligaanid teevad oma pahategudega läänes võidukäiku. Võimalik, et läheneva halloween'i aegu muutuvad nad veelgi aktiivsemaks, seepärast võiksid meiegi inimesed valvel olla. Seda enam, et üks klounitamisjuhtum on juba Eestiski olemas.

Juba mõnda aega on lääneriikide kodanikke hirmutanud võigaste maskide või näomaalingute ja -kostüümidega klounid. Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder kinnitab, et vähemasti üks kurja klouni tegu on juba ka Eestisse jõudnud. «16. oktoobril saime teate, et Harku vallas on klouniriietes inimene üht last hirmutanud,» mainib Põder. Paraku kurikaela ei tabatud. Juhtum leidis aset hämaral ajal, veerand kaheksa paiku õhtul.

Näiteks Manchesteris said autos istunud ema ja tema kaks last tõsise ehmatuse osaliseks, kui kahest äkitselt välja ilmunud klounist üks nende auto peale hüppas. Ema põgenes autost koos lastega.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles