Savisaar käis linnavalitsuses ja sõitis Moskvasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Korruptsioonikahtlustuse tõttu ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar käis teisipäeval linnavalitsuses ja viibis linnapea tööruumides, kuid linnaametnikel oli keelatud temaga suhelda. Samal päeval sõitis Savisaar rongiga Moskvasse.

Savisaar võttis ühendust linnakantselei haldusteenistusega ja informeeris neid soovist külastada linnapea tööruume, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Mõne tunni jooksul, mis ta majas viibis, kohtus ta linnavalitsuse liikmete ja ametnikega, soovides vestelda nii eraelulistel kui ka linnavalitsuse tööga seotud teemadel. Savisaar avaldas soovi ka edaspidi linnapea tööruume külastada.

Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul kehtib praegu kohtuotsus, mis keelab Savisaarel linnapea töökohustusi täita, mistõttu tema viibimine linnapea tööruumides ning ametnikega suhtlemine võib olla seadusega vastuolus ja tuua Savisaarele endale kaasa õiguslikke tagajärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles