Kallaste vabatahtliku päästekomando esimesel suurel ühispildil on teenekas päästeauto Zil 130 ja komando kuraditosin liiget. Esimeses reas vasakult seisavad  Andrei Orlov, Leonid Fjodorv, Aleksandr Kurnassov, komando pealik Jevgeni Petšjonkin, Aleksander Belov ja Viktor Nukka. Kapotil istuvad Anna Bogdanova (vasakul)  ja Kristina Feklistova. Kõige kõrgemale ronisid Eduard Landzberg (esireas vasakult), Konstantin Potašenkov, Ilja Kljavin ning Dmitri Nikolajev (tagareas vasakult) ja Kirill Bogdanov.
Kallaste vabatahtliku päästekomando esimesel suurel ühispildil on teenekas päästeauto Zil 130 ja komando kuraditosin liiget. Esimeses reas vasakult seisavad Andrei Orlov, Leonid Fjodorv, Aleksandr Kurnassov, komando pealik Jevgeni Petšjonkin, Aleksander Belov ja Viktor Nukka. Kapotil istuvad Anna Bogdanova (vasakul) ja Kristina Feklistova. Kõige kõrgemale ronisid Eduard Landzberg (esireas vasakult), Konstantin Potašenkov, Ilja Kljavin ning Dmitri Nikolajev (tagareas vasakult) ja Kirill Bogdanov. Foto: Margus Ansu

Hädad käivad ikka inimesi, mitte kive ja kände pidi. Laias laastus tuhande inimesega Kallastel oli mullu kaks tõsist hädaolukorda. Alles sügisel, 24. oktoobril kukkus keset linna Peipsisse kuueaastane poiss. Juba vee alla vajuma hakkava lapse päästis kohalik mees Igor Klaos, kes oli hiljuti seljaoperatsioonilt tulnud.

Kommentaarid
Copy