Clintoni välispoliitika tuleb ilmselt Obama omast teravam (4)

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hudsoni Instituudi analüütik Hannah Thoburn.
Hudsoni Instituudi analüütik Hannah Thoburn. Foto: Evelyn Kaldoja

Venemaa suhtes võib Hillary Clintonilt presidendina oodata ilmselt teravamat poliitikat kui tema eelkäijalt, sest esiteks ei klapi nad isiklikult Vladimir Putiniga ja teiseks ei meeldi Kremli poisteklubile naistega asju ajada, märkis Hudsoni Instituudi analüütik Hannah Thoburn.

- Kui tõenäoline tundub, et veel neil päevil enne USA presidendivalimisi juhtub midagi, mis mängu pea peale pöörab?

Just avapäeva õhtul, kui kuulasin siin Riia konverentsil Valgevene-teemalist arutelu, sain sõbralt USAs sõnumi küsimusega, kas ma viimaseid uudiseid olen näinud. Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) taasavas Hillary Clintoni elektronkirjade uurimise, põhjendusega, et nad leidsid uusi kirju, mis on lisaasitõendid eraldiseisvas juhtumis.

Selgus, et see juhtum on seotud Anthony Weineri (demokraadist poliitik, kes on viimastel aastatel korduvalt tuntust kogunud internetis suvalistele naistele peenisepiltide ja muidu nilbete sõnumite saatmisega ning on ühtlasi Clintoni abi Huma Abedini abikaasa – toim) juhtumiga. Nüüd teame juba üsna kindlalt, et Clintoni nime neis kirjades ei mainitud, kuid kõik see, kuidas need asjad välja tulevad, on nagu pidev seebiooper, kust me välja ei saa.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles