Rumm: Savisaar rõhub oma füüsilisele puudele, kuid esimeheks ei valita teda halva vaimse vormi tõttu (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost.
Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost. Foto: ERR

Vikerraadio saates «Samost ja Rumm» märkis saatejuht Hannes Rumm, et kuigi Edgar Savisaar rõhub oma viimase aja avaldustes oma füüsilisele puudele, ei valita teda erakonna esimeheks tagasi siiski tema halva vaimse vormi tõttu.

«Kui me vaatame siin Savisaare paremini sõnastatud avaldusi sel nädalal, siis ta muuhulgas järjekordselt mängis selle peale, et ta on haige inimene, kuidas tal läheb kaks aastat aega, et sellest taastuda ja talle on ootamatult nuga selga löödud,» nentis Rumm ja lisas, et tema arvates on sobimatu, et Savisaar rõhub oma füüsilisele puudele, vahendas ERRi uudisteportaal.

«See, miks teda ikkagi enam erakonna esimeheks tagasi ei valita on ikkagi see, et tema vaimne vorm on muutunud nii halvaks, et inimesed, kes teda erakonna sees igapäevaselt näevad, saavad aru, et sellise juhiga jätkata enam pole võimalik,» arvas Rumm.

Saatejuhid Anvar Samost ja Hannes Rumm leidsid, et Savisaare kandideerimine 5. novembril toimuval kongressil on endiselt küsitav. Samost arvas, et Savisaar taandab end enne valimisi, Rumm aga usub, et Savisaar kandideerib. Tema sõnul näitab see, et inimene ei oska väärikalt taanduda ja väärikalt kaotada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles