Savisaar: Võru piirkonnas tegi tapjatööd Anneli Ott (23)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar süüdistas täna sotsiaalmeedias, et tema endine sõber Aadu Must jättis Oudekki Loone delegaatide nimekirjast välja ja partei Võrumaa piirkonna juhile Anneli Otile heitis ta ette «tapjatööd».

Postimees avaldab Savisaare Facebooki postituse muutmata kujul:

Kes ei ole omad...

Need, kes kongressile saavad tulla ja keda kõrvale jäetakse?

Tartu linnas jättis minu endine sõber Aadu Must delegaatide nimekirjast välja Oudekki Loone. Oudekki on Tartu piirkonna juhatuse liige ja Keskerakonna peasekretär. Oudekki kõrvaldati nimekirjast tagaselja ja ta sai sellest alles hiljem teada. Ometigi on ta Keskerakonna üks targemaid ideolooge. Võib ainult arvata, miks seda tehti. Räägitakse, et Oudekit vihkavat reformistid ja Keskerakond on juba muutunud viimaste käealuseks Tartus.

Põlva delegatsiooni hulgast arvas Tarmo Tamm välja riigikogu liikme Heimar Lengi. Teades Lenki teeneid Keskerakonna ees, on see küll häbematu ja kahepalgeline.

Võru piirkonnas tegi tappjatööd Anneli Ott.Tema võttis nimekirjast välja legendaarse kirikuõpetaja ja piirkonna juhatuse liikme Yuri Pallo. Piirkonna esimees olevat veel lisanud. Kui ei ole oma poolelt, siis pole tal ka kongressile asja?

Ei kujuta ette, kuidas selline kongress esindab erakonda?

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles