Kokasaates tuntust kogunud ärinaist süüdistatakse eksabikaasa tapmisele kihutamise katses (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Maasikas mõisteti süüdi eksabikaasa tapmisele kihutamise katses. Naine peab vanglas veetma üle kuue aasta.
Kelly Maasikas mõisteti süüdi eksabikaasa tapmisele kihutamise katses. Naine peab vanglas veetma üle kuue aasta. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kuus aastat tagasi telesaates «Õhtusöök viiele» ärinaise ja nelja lapse emana tuntust kogunud Kelly Maasikas on lühikese aja jooksul juba teist korda kohtu ees, seekord süüdistab prokuratuur teda eksabikaasa tapmisele kihutamise katses.

Tänavu septembris kohtusse jõudnud kriminaalasjas süüdistatakse 43-aastast Kelly Maasikat selles, et ta kihutas 28-aastast meest oma endise abikaasa, ettevõtja Andre tapmise katsele ja avaliku korra raskele rikkumisele.

Lääne ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse järgi püüdis praegu vahi all viibiv Taivar mullu oktoobris Kelly kihutusel tappa Kohila vallas viimase väidetavalt vägivaldset endist abikaasat. Taivar sooritas kannatanu suunas kaks lasku, mis ei tabanud. «Sellega pani ta toime tapmiskatse ning tulirelva ja laskemoona ebaseadusliku käitlemise,» selgitas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

Hiljem ründas Taivar taas Kohilas avalikus kohas Maasika endist abikaasat kirvega, millega tekitas mehele füüsilist valu ja kehavigastuse. Ühtlasi süüdistatakse Taivarit kahes varguses kauplustest, kust ta võttis rõivaid ja alkoholi.

Taivarile relva laenanud ja selle hiljem peitnud Tõnu (47) sai samas kriminaalasjas süüdistuse tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises ning tapmiskatsele kaasa aitamises.

Harju maakohus mõistis Kelly Maasika esimest korda kriminaalkorras süüdi kehalises väärkohtlemises mullu märtsis. Nelja lapse ema lõi toidupoe parklas võhivõõrale naisele rusikaga näkku. Maasikas sai kolmekuulise tingimisi vanglakaristuse ühe aasta pikkuse katseajaga.

Kriminaalasja kohtueelse uurimise viis läbi Lääne prefektuur ja juhtis Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles