Ida-Virumaal juhtunud kolmikavariis said kaks inimest viga

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseisõiduk.
Politseisõiduk. Foto: Sakala

Ida-Virumaal Tallinna-Narva maanteel juhtus täna õhtul kolmikavarii, milles said viga 25-aastane mees ja 7-aastane laps, kes toimetati haiglasse. Avarii tõttu on maantee avariipaigas suletud ja ümbersõit toimub Soldino tee kaudu.

Ida prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et politsei sai õnnetuse kohta Tallinna-Narva maantee 203. kilomeetril teate täna õhtul kella 16.55 paiku.

Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Volkswagen Passat Narva suunas, kui märkas ees vasakpööret sooritavat sõiduautot Hyundai ning otsasõidu vältimiseks keeras vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku Tallinna suunas liikunud veoautoga. 

Õnnetuse tagajärjel said viga kaks Volkswagenis viibinud inimest, neist üks 25-aastane mees ja teine 7-aastane laps. Kui esialgse info kohaselt anti ühele vigastatule esmaabi kohapeal, siis täpsustatud info kohaselt toimetati mõlemad reisijad Ida-Viru keskhaiglasse tervisekontrolli.

Avarii täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel. Ümbersõit toimub Narva-Arumäe-Lapiotsa-Soldina-Tõrvajõe tee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles