Naela kurss pöördus kohe tõusule

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Inglise nael sai elustava süsti, kuigi eilse kohtuotsuse lõplik mõju pole veel teada, iseloomustas ETX Capitali turuanalüütik Neil Wilson. Nimelt tõusis naela kurss niipea, kui uudis teatavaks sai, 1,24 dollarile.

Eilsele päevale langes juhtumisi ka Inglise Panga tuleva aasta prognoosi tutvustamine. Selle järgi on Ühendkuningriigi majanduskasvu ootused võrreldes kolme kuu taguste prognoosidega kasvanud: kui siis arvati, et SKT suureneb 2017. aastal 0,8 protsenti, siis nüüd oli prognoos tõusnud 1,4 protsendile.

Maailma suurim reklaamiettevõte WWP teatas aga eile, et täheldab esimesi Brexiti-ärevuse märke. Nende Ühendkuningriigi haru kasv viimatises kvartalis aeglustus. Reklaamitööstus on aga tavaliselt üks esimesi kriisimärke näitavaid valdkondi, sest raskustesse sattudes hakkavad firmad enamasti kõigepealt kärpima turundus- ja reklaamikulusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles