Keskerakonna esimeheks kandideerivad Toom ja Ratas (15)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna kauaaegne esimees Edgar Savisaar loobub homsel kongressil kandideerimast, esimehe koha nimel jäävad konkureerima riigikogu liige Jüri Ratas ja eurosaadik Yana Toom.

Keskerakonna kongress koguneb homme erakorraliselt Paides, et valida erakonnale esimees, juhatus, aukohtu juht ja revisjonikomisjon ning vastu võtta põhikirjamuudatused.

Esimeheks kandideerimiseks andsid reede hilisõhtuks nõusoleku Jüri Ratas, Edgar Savisaar ja Yana Toom, lisaks ka Peeter Ernits, kelle seadis üles erakonna Tartumaa piirkond, Marika Tuus-Laul, kes lisati sama piirkonna kandidaadiks viimasel kandideerimispäeval, ning Heimar Lenk, kelle pakkusid välja keskerakondlased Urmi Reinde ja Mart Ummelas.

Erakorralisele kongressile oodatakse 1085 delegaati. Neist üle poole peab olema laupäeval kohal, et kongress oleks otsustusvõimeline.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles