Kogenum Tammeka astuski sammu edasi

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka jalgpallurid kostitasid laupäeval hooaja lõpetuseks Pärnu linnameeskonda kolme vastuseta väravaga.
Tammeka jalgpallurid kostitasid laupäeval hooaja lõpetuseks Pärnu linnameeskonda kolme vastuseta väravaga. Foto: Madis Sinivee / Pärnu Postimees

Märtsi alguses uue hooaja eesmärkidest rääkides oli JK Tammeka peatreener Indrek Koser veendunud, et meeskond suudab teha arenguhüppe ning pakkuda poolehoidjatele märksa positiivsemaid emotsioone kui mullu, mil koht kõrgliigas suudeti kindlustada alles üleminekumängudega.

Et noor koosseis on tõepoolest liha luudele kasvatanud, sai selgeks juba hooaja algupoolel, kui punkte nopiti teiste seas nii Sillamäe Kalevilt, FC Floralt kui FC Levadialt ning kümne vooru järel hoiti tabelis viiendat kohta.

Juulis-augustis tabas meeskonda mõõnaaeg, kui kaotati seitse kohtumist järjest. Hooaja viimane kolmandik möödus siiski rõõmsamalt, kirsiks tordil oli mõistagi septembri keskel Tamme staadionil teenitud 3:2 võit FC Flora üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles