Oravapartei saadikud lahkuvad nõukogudest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond.
Reformierakond. Foto: ERIK PROZES/

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed esitasid eile avalduse, soovides enda tagasi kutsumist riigile kuuluvate ettevõtete nõukogudest.

Avalduse kirjutasid Eesti Posti nõukogu liige Aivar Sõerd, Tallinna Lennujaama nõukogu liige Kalle Palling, Eesti Posti ja Eesti Teede nõukogu liige Meelis Mälberg, EVR Cargo ja Maaelu Edendamise SA nõukogu liige Peep Aru, Eesti Liinirongide nõukogu liikmed Remo Holsmer ja Toomas Kivimägi, Eesti Lootsi nõukogu liige Valdo Randpere ning Riigi Kinnisvara nõukogu liige Yoko Alender.

Saadikurühma esimees Urve Tiidus ütles pressiteates, et «liikmete ülejala tagasikutsumine ministrite poolt ajal, kui valitsuses uue nimetamise korra üle arutletakse, ei olnud väärikas ega kohane reaktsioon». Nimelt on õiguskantslerid olnud tema sõnul selles küsimuses erineval arvamusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles