Selver mängis taas tulega ja sai seekord ka kõrvetada

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Nii nagu Kohila naiskond langes Meistrite liigas konkurentsist ka Tallinna Selveri meeskond, kui pühapäeva hilisõhtul kaotati võõrsil korduskohtumine 2:3 ning kuldne geim 9:15. Seega jäi Selveri kontosse Euroopa kõrgeimas klubisarjas üks võit (kodus 3:2 –toim) ja üks kaotus. Eesti meistermeeskond jätkab eurohooaega aste madalamal CEV Cupil.

Sarnaselt avakohtumisega sai Selver 2:0 algedu, ent mängis selle maha. Kohtumise viiendas geimis viis sidemängija Dmitri Dogopolovi hea tegutsemine – blokipunkt, võrgult maha toksatud pall ja edukas palling – Selveri 5:2 eduseisu, ent serblased noppisid kolm järgmist punkti. Pooled vahetati veel Selveri 8:7 juhtimisel, ent see jäi paraku ka viimaseks korraks, kui tablool särasid meie klubi edunumbrid.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev tõi välja vastaste varudiagonaali hea esituse, mis tõi mängu pöörde. «Võib-olla mõnel hetkel me mõtlesime, et võidame neid 3:0, ja nii tundus ka minevat, ent vastaste teine diagonaalründaja (Aleksandar Gmitrović) hakkas väga hästi mängima ja nad surusid meid serviga, mis osutus lõppkokkuvõttes ka õigeks taktikaks,» ütles Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles