Galerii: Herman van Rompuy kohtus Ilvese ja Ansipiga

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Eestis visiidil Euroopa Ülemkogu eesistuja Herman van Rompuy, kes kohtus siin president Toomas Hendrik Ilvese ja peaminister Andrus Ansipiga.

President Toomas Hendrik Ilvese ja Euroopa Ülemkogu eesistuja Herman van Rompuy kohtumisel Kadriorus keskenduti peamiselt Euroopa Liidu konkurentsivõime parandamisele ja siseturu efektiivsemaks muutmisele, teatas presidendi kantselei pressiesindaja.

President Ilves osundas ka ühise põllumajanduspoliitika edasise reformimise vajadusele, kus toetused vanades liikmesriikides on hiljem liitunutega võrreldes tunduvalt suuremad, ehkki põllumajandustehnika ja väetiste hinnad maailmaturul on kõigile võrdsed.

«Eesti seisab meie kõigi poolt aktsepteeritud reegleid ja finantskohustusi austava vastutustundliku ja tugeva Euroopa Liidu eest,» lisas president Ilves. «Kui me räägime ühenduse konkurentsivõime parandamisest, siis kuulub selle juurde kahtlemata siseturu edasine reformimine ja teenuste vaba liikumine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles