Eakas noorukite kuritarvitaja jääb vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikohus.
Riigikohus. Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht.

Riigikohus mõistis täna eaka mehe süüdi noorukite vägistamiskatses ning jättis samaks talle määratud kaheaastase vanglakaristuse.

Kohus tühistas Verner Paju (61) süüdimõistmise oma sugukire vägivaldses rahuldamises ning mõistis ta uue otsusega süüdi äpardunud vägistamiskatses, vahendasid ERRi uudised.

Mullu kevadel mõistis Tartu maakohus Paju süüdi korduvalt alaealistele alkoholi jootmises ning nende sundimises oma sugukire rahuldamisele ja määras talle kolmeaastase vangistuse, mida lühimenetluse tõttu vähendati ühe kolmandiku võrra.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi pakkus Paju 2009. aasta suvel kolmele alaealisele alkohoolseid jooke, neist kahele korduvalt. Seksuaalkuriteod pani Paju toime ühe 16-aastase ja ühe 17-aastase noormehe suhtes, olles eelnevalt mõlemale noormehele jootnud alkoholi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles