Eesti ainus võimalus Belgia vastu – ühtne löögirusikas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise treening Lilleküla sisehallis.
Eesti jalgpallikoondise treening Lilleküla sisehallis. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondist on enne pühapäevast MM-valikmängu Belgiaga kimbutamas vigastused – kui esmaspäeval selgus, et meeskonda ei saa aidata noor poolkaitsja Mattias Käit, siis eilsel kogunemisel sai kinnitust, et vigastuse tõttu on suure küsimärgi all ründaja Sergei Zenjovi ja äärekaitsja Dmitri Kruglovi mänguvõimekus.

Mitme mängija vigastuste tõttu on koondise peatreeneril Reimil vaja kaaluda algkoosseisuks erinevaid variante, sõltuvalt sellest, kes neist pühapäevaks mänguvalmis on. «Tegelikult on praegugi potentsiaalne põhikoosseis paigas, võib-olla kahel positsioonil on küsimus, keda kasutada. See selgub nende päevade jooksul. On arvesse võetud sedagi, mida teeme siis, kui näiteks Zenjov ei saa mängida. Need variandid on läbi käidud. 11 meest me kindlasti väljakule saame, pluss kolm väga head vahetust,» muigas Reim.

Eesti koondise eest 54 mängu pidanud ja kümme väravat löönud Zenjov vahetati neljapäeval koduklubi Qabala Euroopa liiga kohtumises Saint-Étienne’i vastu 61. minutil välja. Platsilt tugevalt longates lahkunud ründaja tegi jälle liiga vasaku jala reielihasele ega kuulunud Qabala pühapäevases liigamängus üldse meeskonna koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles