Kui lastel läheb hästi, on isa õnnelik

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Naisliit kuulutas täna Estonia kontserdisaalis toimunud aktusel aasta isaks Tiit Soku.
Eesti Naisliit kuulutas täna Estonia kontserdisaalis toimunud aktusel aasta isaks Tiit Soku. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Eilsel isadepäeval kuulutas Eesti Naisliit Estonia kontserdisaalis pidulikult seekordseks aasta isaks legendaarse korvpallimängija, omanimelise korvpallikooli juhataja, kahe poja isa ja kahe armsa neiu vanaisa Tiit Soku.

«Ma olen arvanud, et jõudes ikka, kuhu ma olen jõudnud, peaks inimene kõikideks üllatusteks ja olukordadeks valmis olema, aga järjekordselt oli elul võimalus mind üllatada,» ütles Tiit Sokk tänukõnes aasta isa tiitlit vastu võttes. Sokk rõhutab, et talle on see loomulikult suur au, mis on täis positiivseid emotsioone, kuid ei tasu unustada ka kõiki teisi Eestimaa isasid. «Ma olen kindel, et Eestis on väga palju tublisid isasid,» kõneles Sokk. «Paljud neist võitlevad oma pere heaolu nimel – et mitte suisa öelda ellujäämise nimel – ja vääriksid kindlasti ka seda nimetust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles