Vallavanem süüdistab vallavolinikke isiklikus vaenus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümbrik. Foto on illustreeriv.
Ümbrik. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Selliseid raskeid süüdistusi nagu korruptsioon, isiklik vaen ja erahuvid pillub Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär opositsioonis olevate vallavolinike pihta õiguskantsler Indrek Tederile saadetud kirjas.

Jaanuaris MTÜ Orissaare Sport loomise vastu hääletanud ja sellega ürituse läbi kukutanud vallavolinikud on reformierakondlasest vallavanema Aarne Põlluääre arvates väljas vaid isiklike huvide peal, kirjutas Saarte Hääl.

Õiguskantslerile saadetud kirjas märgib vallavanem, et Orissaare oli enne võimuvahetust korrumpeerunud vald, sest võim ei vahetunud 16 aastat järjest.

Põlluäär lisab, et volikogusse kuulub näiteks endine spordijuht Krista Riik ja eelmise vallavanema naine Maret Aardam, kes teevad kõik, et näidata valda halvas valguses.

Alapeakirja «Faktid»kandvas lõigus osundab Põlluäär, et eelmine vallavanem Raimu Aardam sai kriminaalsüüdistuse endale 180 000 krooni hüvitise ebaseadusliku määramise eest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles