Suusaliit lepingust ei loobu, kuid sportlastele tehakse erand

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tean Haanja liige Aivar Rehemaa.
Tean Haanja liige Aivar Rehemaa. Foto: NordicFocus

Sel nädalavahetusel tehakse Rukal algust murdmaasuusatamise MK-sarjaga. Eestlased on stardis oma parimas koosseisus, kuigi Team Haanja liikmed ei ole endiselt suusaliiduga lepingut allkirjastanud.

Eesti Suusaliidu peasekretär Tõnu Seil sõnas, et selline otsus on tõesti vastu võetud, kuid tegemist on erandiga ja lepingust nad ei loobu. Seega saavad Team Haanja liikmed Soomes võistlustulle minna.

«Juhatus võttis vastu otsuse, et teeme Ruka MK-etapi osas erandi,» rääkis Seil Postimehele. «Lepingust me ei loobu. Loodame lähiajal kokkuleppele jõuda. Ei tundunud lõpuni mõistlik sportlasi MK-etapilt eemale jätta.»

Teispäeva õhtul saatis Team Haanja advokaat veel suusaliidule ettepanekud lepingu muutmiseks. «Saime e-kirja, mida hakkame analüüsima. Homme seisab ees suusaliidu korraline koosolek ning seal arutame asja edasi,» sõnas Seil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles