Ratas: Repinski peab kahtlustused väga selgelt ümber lükkama (2)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue valitsuse esimene pressikonverents, kus osalesid peaminister Jüri Ratas, siseminister Andres Anvelt ja kaitseminister Margus Tsahkna
Uue valitsuse esimene pressikonverents, kus osalesid peaminister Jüri Ratas, siseminister Andres Anvelt ja kaitseminister Margus Tsahkna Foto: Eero Vabamägi

Peaminister Jüri Ratase sõnul ei meeldi talle maaeluminister Martin Repinski kitsekasvatuse teemal üles kerkinud kahtlustused ning minister peab kõik kahtlustused selgelt ümber lükkama, kui need tõele ei vasta.

«Kindlasti ei meeldi mulle Repinskiga seoses tekkinud olukord. Ta peab kahtlustused ümber lükkama nii kaua, kuni on selge, et tema tegevus kitsefarmi pidamisel on olnud õige. Ja loomulikult ei ole tal selleks aega kümme aastat, ta peab seda tegema lähiajal,» ütles Ratas täna valitsuse pressikonverentsil.

Ratas ei ole nõus hinnanguga, et Repinskiga seoses puhkenud skandaal on tekitanud korvamatut kahju.

«Korvamatu kahju oleks siis, kui meil ei oleks uues valitsuses maaeluministrit ja oleks näiteks ainult linnakeskkonnaminister. Kuid loomulikult on Repinski kohustus kiiresti piisavalt selgelt need vastused anda,» ütles Ratas.

Repinski isku ümbe puhkes skandaal eile, kui kerkis üles kahtlus, et temale kuuluva mahetalu kitsejuust tuleb tegelikult Hollandist, lisaks eiratakse seal hügieeninõudeid, makstakse ümbrikupalka, on jäetud töötajatele tasud maksmata ning ollakse võlgu äripartneritele. Repinski on kõik kahtlustused tagasi lükanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles