Purjus pataljoniülem põhjustas avarii (19)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolonelleitnant Eero Tepp
Kolonelleitnant Eero Tepp Foto: Kaitsevägi

Kaitseväe pioneeripataljoni ülem sattus purjuspäi autojuhtimise tõttu kriminaaluurimise alla ja oli sunnitud ametist lahkuma, viimase kuu jooksul on see juba teine kaitseväge tabanud alkoholist ajendatud skandaal.

«Kuidagi nähtamatult on pioneeripataljoni ülem kuhugi kadunud,» mainis üks kaadrikaitseväelane hiljuti saladuslikult Postimehele. Selliseks nöökamiseks andis põhjust Tapal asuva üksuse ülema kolonelleitnant Eero Tepi ametist lahkumine pärast seda, kui ta oli raskes joobes liiklusõnnetuse põhjustanud.

Pikantne seik juhtus selle aasta 30. oktoobril ehk pühapäeva pärastlõunal. Uhkelt enam kui kahepromillise alkoholijoobega Tepi juhitud sõiduauto Škoda sõitis kella 13.52 paiku Tallinna-Narva maantee Sämi ristis tagant sisse sama sõidumargiga autole, mille roolis oli 74-aastane mees. Keegi õnnetuses viga ei saanud.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles