Video: Ivangorodis lõigati mitmekümnel Eesti numbrimärgiga sõidukil rehvid katki (19)

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Ivangorodis tabas eile hommikul Eesti numbrimärgiga autode omanikke ebameeldiv üllatus, kui nad avastasid, et nende sõidukite rehvid on katki lõigatud.

Kokku sai kannatada 28 autot, mis olid pargitud piiripunktini viiva tee äärde. Mitmel oli nii ees- kui ka tagarehvid läbi lõigatud. Ühel autol peksti lausa aknaklaas puruks. Märkimisväärne on see, et Vene numbrimärgiga autod jäid üldiselt puutumata: ühele Subarule tehti erand.

Raske on leida sõnu, kuidas täpsemalt nimetada kolmapäeva öösel vastu neljapäeva korraldatud rüüstetööd. Kas see oli puhas huligaansus, marurahvuslusest ajendatud aktsioon, äriajamine idanaabri moodi või kõikide eelpool nimetatud tegurite koosmõju.

Juhtunust ülevaatliku video filminud Andrei hinnangul tegi keegi seda kellegi tellimusel. Eestist pärit mees vihjas, et tegu võib olla seotud piiripunkti kõrval äsja avatud parkimisplatsiga. Temaga nõustus videokeskkonna YouTube kommentaariumis Venemaa elanik. «Meil on see kogu aeg niimoodi olnud. Nii kui keegi avab uue parkimisplatsi, algavad kohe ka probleemid. See kestab Venemaal kahjuks juba aastakümneid.»

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles