Keila-Haapsalu maanteel hukkus autolt löögi saanud mees

Nele-Mai Olup
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Keila-Haapsalu maanteel juhtus laupäeva õhtul õnnetus, kus teel kõndinud mees sai autolt löögi ja hukkus.

Politsei sai kella 19.30 ajal teate traagilisest liiklusõnnetusest Harjumaal Haapsalu-Keila maantee 17. kilomeetril, teatas Põhja prefektuur. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto BMW, mida juhtis 22-aastane mees, Keilast Haapsalu suunas ning põrkas kokku sõiduteel kõndinud jalakäijaga. 

Jalakäija, 37-aastane mees, hukkus sündmuskohal. Sõidukijuht oli kaine ja juhtimisõigusega.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Allar Lohu sõnul on kõik traagilise liiklusõnnetuse asjaolud selgitamisel.

«Sõiduki vigastused viitavad sellele, et jalakäija võis õnnetuse hetkel liikuda keset sõiduteed,» ütles välijuht. «Tal oli jope parema tasku küljes helkur, ent see oli kulunud ning kehvasti paigaldatud.»

Lohu tuletab kõikidele jalakäijatele meelde, et helkurist on maksimaalsel viisil kasu siis, kui see on kinnitatud paremale põlve kõrgusele, et jalakäija liikumisel ei jääks see inimese keha varju. Ta lisas, et maanteel tuleb alati liikuda sõidutee vasakul ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles