Pärnu linnavalitsus vahetas sõudebaasi vibustaadioni vastu

Asso Puidet
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tuntuim sõudja Jüri Jaanson sõudebaasi ees.
Pärnu tuntuim sõudja Jüri Jaanson sõudebaasi ees. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus ja spordiselts Põhjakotkas jõudsid kokkuleppele: linnavalitsus saab sõudebaasi endale juhul, kui annab Põhjakotkale 4,2 miljonit krooni ning tunnistab nende õigust erastada vibustaadioni alune maa.


Täna keskpäeval allkirjastasidki Pärnu linnapea Mart Viisitamm ning MTÜ Eesti Spordiselts Põhjakotkas juhatuse esimees Ivar Hallop vastavasisulise ühiste kavatsuste protokolli.

Allkirjade vahetamise järel läks Rääma tee 27 asuv sõudebaas linna valdusesse ning Põhjakotkas loobus oma varasemast nõudmisest see neile 14. oktoobriks üle anda. Pikemas perspektiivis loodab linn riigi abil rajada sinna tänapäeva nõuetele vastava spordikeskuse.

Juhul kui Pärnu linnavolikogu linnavalitsuse tehingu heaks kiidab, makstakse spordiselts Põhjakotkale järgmise eelarveaasta jooksul 2 miljonit ning ülejärgmise jooksul 2,2 miljonit krooni.

Hallopi sõnul sai linn sõudebaasi sõbrahinnaga. Kinnisvaraekspert olevat kinnistu väärtuseks hinnanud enam kui üheksa miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles