Contra: president võiks manitseda laristamast

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Contra ehk Margus Konnula
Contra ehk Margus Konnula Foto: Peeter Langovits

Kirjanik Margus Konnula (Contra) hinnangul võiks president Toomas Hendrik Ilves vabariigi aastapäeva kõnes manitseda rahvast, et me majandusolude paranedes taas laristama ei hakkaks ning mainida Facebooki ohtlikkust inimestevahelises suhtluses.

«Kuidagi peab president puudutama Haapsalus juhtunut, kuidas, seda mina ei oska kõnelda. Selle kohta ma ei mõista öelda,» ütles Contra vastuseks Postimehe küsimusele, millest president aastapäevakõnes rääkida võiks.

Küll aga on Contral kaks mõtet, millele president võiks kindlasti tähelepanu juhtida.

Esimene on seotud sellega, et kui praegu tulevad juba uudised, et inimesed on taas rikkamaks saanud ja et Eesti majandus paraneb, siis peaks riigipea ehk manitsema, et uue hooga ei hakataks otsast peale laristama. «President võiks meelde tuletada, et me ei läheks taas teise äärmusesse, manitseda, et me ei kipuks taas laristama,» märkis kirjamees.

Teisena, arvas Contra, võiks president rääkida sellisest ohust, nagu Facebook. «Inimesed kolivad liiga palju internetti. President võiks meelde tuletada, et kõige parem on ikkagi silmast silma suhtlemine. Toomas ja Evelin on muidugi ka ise Facebookis, ma küll ei tea, kui palju nad ise seal kirjutavad, aga Facebook on tõsine oht.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles