Särgavast võib saada Repinski nõunik (5)

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saidafarmi juht Juhan Särgava.
Saidafarmi juht Juhan Särgava. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Maaeluminister Martin Repinski plaanib ennast nõustama palgata kolm tuntud talumeest. Tõnis Riiski järel on Postimehele teadaolevalt ettepanek tehtud Eesti suurimale mahetootjale, Saidafarmi omanikule Juhan Särgavale. 

«Tõepoolest, minu uus nõunik on väga tuntud põllumees. Aga see uudis tuleb homme (täna – O. K.),» ütles Repinski kolmapäeva õhtul Postimehele, ent ei soostunud nimesid nimetama. «Mu plaan on see, et tuleb kolm nõunikku-põllumeest, kes oleksid tõesti autoriteetsed, keda aktsepteerivad ka teised põllumehed ja kellel on kindlasti hästi palju uusi ideid.»

Juhan Särgava tunnistas, et tal on Repinskiga nõunikuametist juttu olnud nii teisipäeval kui ka kolmapäeval ning keskerakondlasest minister sai temalt põhimõttelise nõusoleku. Särgava vastutusvaldkonnaks saaks väikepõllumajandus ja väiketootmine.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles