Raisma kaotas maineka turniiri poolfinaalis maratonmatši

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: tennis.ee

TENNIS. Vaikselt juunioride klassist meeste mängu üle minev Kenneth Raisma (ATP 704.) näitas head mängu USAs mainekal Eddie Herri noorteturniiril, kus jõudis välja poolfinaali. Seal tuli 18-aastasel eestlasel tasavägises mängus alla vanduda tugevale kanadalasele. Avaringis alistas Raisma Francisco Bastias' Argentinast, seejärel ameeriklase Danny Thomase ja veerandfinaalis ameeriklase Lukas Greifi.

Raisma poolfinaalivastaseks oli 17-aastane Benjamin Sigouin, kes paikneb maailma noorte edetabelis 12. kohal (võrdluseks, Raisma on 15. kohal – M. G.).

Ligi kolm ja pool tundi kestnud kohtumise avaseti võitis Raisma ja oli ka teises setis veel 5:3 oma servil juhtimas, kuid kaotas kohtumise 6:4, 5:7, 4:6. «Oli võrdsete võimalustega mäng,» kommenteeris eestlase treener Andres Kuhi. «Kennethil oli raske oma servi hoida, kuna nendel väljakutel paistab hommikustel mängudel päike täpselt silmaauku. Täna oli vastase päev,» tõdes juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles