Ülikooli raamatukogu jääb teadmata ajaks suletuks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli raamatukogus Struve tänaval jätkuvad tolmused ja mürarikkad tööd. Millal on lootust hoone kasvõi osaliselt lugejatele avada, pole teada.
Tartu ülikooli raamatukogus Struve tänaval jätkuvad tolmused ja mürarikkad tööd. Millal on lootust hoone kasvõi osaliselt lugejatele avada, pole teada. Foto: Margus Ansu

Eile teatas Tartu ülikool, et esialgu 4. oktoobril uksed avama pidanud raamatukogu ei avata lugejatele osaliselt ka peagi saabuval eksamite kõrgajal, ehkki esialgu loodeti.

Novembri keskpaigas oli ülikooli juhtkond murelik: oli oht, et tudengid ei pääse eksamite ajaks raamatukogusse õppima, sest ehitaja ei jõua töid valmis. Pärast omavahelist kohtumist lepiti kokku, et ehitaja lõpetab teise etapi tööd 30. novembriks ehk möödunud kolmapäevaks. Seejärel plaaniti taotleda osalist kasutusluba, et tudengid juba sel aastal hoonesse pääseks.

Esmaspäeval teatas aga Tartu ülikool üliõpilastele kirja teel, et raamatukogu remontiv ehitusfirma YIT ei ole jõudnud kokkulepitud ajaks töid valmis, mistõttu ei saa eksamite ajaks raamatukogu ka osaliselt avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles