Leht: Galojani süüdistatakse rassistlikus rünnakus (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan vahetult pärast vabanemist vanglast
Anna-Maria Galojan vahetult pärast vabanemist vanglast Foto: Eero Vabamägi

Anna-Maria Galojan astus Londonis kohtu ette, teda süüdistatakse rassistlikus rünnakus, edastas Ühendkuningriigi tabloid The Sun.

Ajaleht kirjutab, et 34-aastane Galojan astus Camberwelli magistraadikohtu ette, süüdistatuna Londonis asuva restorani Gastro juhataja Quentin Moralesi ründamises. Vahejuhtum leidis aset 2. juulil. Süüdistuse kohaselt oli Galojan joobes ning rünnak rassistlikult motiveeritud.

Galojan ei tunnistanud end süüdi, järgmine kohtuistung lükati edasi tuleva aasta 24. veebruarini. Kohus keelas Galojanil kuni otsuse langetamiseni külastada restorani Gastro.

Omastamise ja võltsitud dokumendi kasutamise eest määratud vanglakaristuse kandmisest kõrvale hoidma asunud Eesti Euroopa Liikumise eksjuht Anna-Maria Galojan oli alates 2012. aasta veebruarist üleeuroopaliselt tagaotsitav, kuna justiitsministeerium väljastas tema kohta Euroopa vahistamismääruse. Galojan redutas sel ajal Londonis.

2015. aasta veebruaris toodi Galojan Eestisse ja viidi Tallinna vanglasse kandma talle eelnevalt määratud viiekuulist vangistusaegkaristust. Galojan vabanes vanglast sama aasta juulis.

Vaata ka Daily Maili värskeimaid pilte Galojanist.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles