Kahtlustuse järgi pani Lepp tasku jutusaate raha (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lepp.
Toomas Lepp. Foto: Priit Simson (Postimees)

Tallinna TV juhile Toomas Lepale esitatud kuriteokahtlustuse järgi tegi ta telekanali hittsaatest «Vaba mõtte klubi» endale varjatud rahamasina, müües saadet enda juhitud telekanalile tuttavate varifirma kaudu ja lastes tootmiskulud samal ajal kanda Tallinna TV-l.

OÜ KVA Telecom on pealtnäha tähtsusetu väikeettevõte, mille tegevusalad on traadita internetiside pakkumine ja telesaadete tootmine. Kuus aastat tagasi, 2010. aastal oli KVA Telecomi aastane müügitulu napilt 5000 eurot. Sellest piisanuks vaevu, et ühele inimesele koos kõigi maksudega miinimumpalka maksta.

Kuid 2011. aastal sai KVA Telecomist järsku produktsiooni poolest küll väike, kuid usin teletootja. Tallinna Televisioonis valmisid selle firma nime all telekanali hittsaade «Vaba mõtte klubi» ja «Keskkonnanädal». Viimast juhib telekanali juhi Toomas Lepa naine.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles