Saaremaal tehakse keskmiselt 8,5 trahvi päevas

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik
Politseinik Foto: Peeter Langovits

Kaheksa ja pool trahvimist erinevate liiklusrikkumiste eest iga päev pole Saaremaal sugugi palju, leiab politsei esindaja, kommenteerides tänavust rekordilist trahviaastat.


Pärnu politseiprefektuuri avalike suhete juhi Kaja Kuke sõnul näitab Saaremaal tabatud liiklusrikkujate ja trahvitute koguarvu jagamine päevade arvuga, et iga päev tehakse keskmiselt 8,5 trahvi, kirjutab Oma Saar.

«See polegi ju palju, sest kui lahtiste silmadega ringi käia, võib peaaegu igal sammul näha mingit rikkumist, kas või vales kohas üle tee minekut,» ütles Kaja Kukk.

Tema sõnul pisirikkumiste puhul politsei tihtipeale kohe trahvima ei hakka, vaid teeb hoiatuse.

Kaja Kukk rääkis, et nagu igal pool mujal Eestis, on ka Lääne prefektuuris ja Saaremaal liiklusseaduse rikkujaid tänavu vahele jäänud tunduvalt rohkem kui mullu.

«Kiirmenetluse kohaldamise osas on kasv olnud lausa hüppeline: kogu regioonis 11 742 menetlust enam kui möödunud aastal ja Saaremaal 1100 menetlust rohkem,» märkis Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles