Kaks naist jätsid põlevas majas elu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeses majas Pärna tänaval elasid kaks naist, kes mõlemad hukkusid põlengus.
Väikeses majas Pärna tänaval elasid kaks naist, kes mõlemad hukkusid põlengus. Foto: Lõuna päästekeskus

Suurema maja sisehoovis Pärna tänaval asub pisut ajahambast puretud majake, kus elasid koos kaks eakamat naist. Eile hommikul kell 7.22 sai häirekeskus teate, et just selle elumaja katuse alt tuleb valget tossu. Tulekahju kustutama saabunud päästjad avastasid 70- ja 77-aastase naise elutud kehad.

Päästjate hinnangul miilas tuli selles umbes 50 ruutmeetri suuruses majakeses juba pikemat aega. Võimalik, et eelmisest õhtust alates. Kuna majas sees kattis seinu ja lage paks krohvikiht ning uksed-aknad olid tihedasti kinni, ei saanud tulekahju hoogu sisse. Alles hommikul ärganud linlased märkasid hoonest immitsevat suitsu.

Hoonesse sisenenud päästjad avastasid põlenud toast kaks hukkunut. Politsei saatis naiste surnukehad hukkumise põhjuse väljaselgitamiseks ning isikutuvastamiseks kohtuarstlikule lahangule, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles