President Toomas Hendrik Ilves ja abikaasa Evelin Ilves: presidendipaar lõi oma väljapeetud välimusega üritusele sobiva meeleolu. Evelin Ilvese kleidi matt kangas ja voogav siluett näitavad kandjat kõige paremast küljest. Tagasihoidlikku ja siivsalt keha katvat lõiget elavdab ja muudab kuninglikuks originaalne rahvarõivast inspireeritud kogu kleiti läbiv tikandisiil, mille aktsendiks olev helekollane haakub suurepäraselt soenguvärviga. Tualeti teeb nüüdisaegseks rõhutatud õlajoon.
Presidendi fraki üldmulje on talle omaselt vabalt elegantne, kuid vest on jäänud pisut napiks. Õrnalt lillaka varjundiga halli kleidi «Jäised lilled» autoriks on Arne Niit, tikandimeistriks Anneli Vassar, ehted Anneli ­Tammikult.
President Toomas Hendrik Ilves ja abikaasa Evelin Ilves: presidendipaar lõi oma väljapeetud välimusega üritusele sobiva meeleolu. Evelin Ilvese kleidi matt kangas ja voogav siluett näitavad kandjat kõige paremast küljest. Tagasihoidlikku ja siivsalt keha katvat lõiget elavdab ja muudab kuninglikuks originaalne rahvarõivast inspireeritud kogu kleiti läbiv tikandisiil, mille aktsendiks olev helekollane haakub suurepäraselt soenguvärviga. Tualeti teeb nüüdisaegseks rõhutatud õlajoon. Presidendi fraki üldmulje on talle omaselt vabalt elegantne, kuid vest on jäänud pisut napiks. Õrnalt lillaka varjundiga halli kleidi «Jäised lilled» autoriks on Arne Niit, tikandimeistriks Anneli Vassar, ehted Anneli ­Tammikult. Foto: Mihkel Maripuu

Moekunstnik Anu Lensment tõstab tänavuse presidendi vastuvõtu kleidigaleriist esile erinevate siniste ja punaste õhtukleitide rohkust. Samuti andsid tooni hõbedakarva, kullaläikelised ja vikerkaarepastellides pidurüüd.
 

Kommentaarid
Copy