Galerii: Järvamaal juhtus nelja sõidukiga avarii, liiklus oli häiritud

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal Koigi vallas Tallinna-Tartu maanteel juhtus täna päeval liiklusõnnetus, kus osales kokku neli sõidukit. Avariis õnneks keegi viga ei saanud, kuid liiklus oli sündmuskohal häiritud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja sõnul sai häirekeskus Tallinna-Tartu maantee 100. kilomeetril juhtunud avarii kohta teate kell 12.44.

Esialgsetel andmetel jäi pealinna suunas liikunud veoki juht maanteel praktiliselt seisma, kui tema ees liikunud sõiduki juht pööret sooritama hakkas. Veoki taga liikunud Fordi juht, 22-aastane naine, jõudis hoo maha võtta, kuid tema taga liikunud Audi juht, 29-aastane mees, pidurdada ei jõudnud.

Nii sõitis Audi tagant sisse Fordile, mis omakorda rammis veoki haagist. Audi paiskus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Tartu poole liikunud Mercedes-Benz kaubikuga.

Kuigi kaks autot muutusid hetkega vanarauaks, ei saanud keegi tõsiseid vigastusi. Päästjad eemaldasid masinate süttimisohu, politseinikud aitasid liiklust reguleerida ja juhtidel vajalikke pabereid täita. Kuna veokil olulisi kahjustusi ei olnud, sai sellega teekonda jätkata, sõiduautodele telliti puksiirauto järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles