Tööinspektsioon suleb kolm nõustamisbürood

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: PINK, TÖÖINSPEKTSIOON :TALLINN, EESTI, 24SEP14.
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TLMPM03: PINK, TÖÖINSPEKTSIOON :TALLINN, EESTI, 24SEP14. tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tööinspektsioon suleb vähese huvi tõttu uuel aastal Kilingi-Nõmme, Avinurme ja Märjamaa nõustamisbüroo, ülejäänud kuue büroo kohta langetatakse otsus tuleva aasta jooksul.

Tööinspektsiooni meedianõunik Kristel Abel ütles, et alates uuest aastast Kilingi-Nõmme, Avinurme ja Märjamaa nõustamisbüroos enam vastu ei võeta, sest huvi nende teenuste vastu on väga väike. 2015. ja 2016. aasta jooksul oli neis büroodes kokku vastavalt 14, 6 ja 12 vastuvõttu.

Abel toonitas samas, et nõustamisbüroo pole tööinspektsiooni esindus. Tema sõnul on inspektsioon tavaliselt kaks korda kuus toimuvateks nõustamisteks üürinud tuba kohalikult omavalitsuselt ning nõustamiseks sõidab kohale tööinspektsiooni jurist või konsultant. «Ülejäänud nõustamisbüroode osas jälgime vastuvõttudele tuleku arvu ning hindame seisu 2017. aasta jooksul,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles