Land Roveri rehvi sisse mahub üle poolesaja püstoli (11)

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Sergejevi relvaladu – mehe enda jutu järgi ostis ta säärase koguse Poolast sellepärast, et pakuti.
Valeri Sergejevi relvaladu – mehe enda jutu järgi ostis ta säärase koguse Poolast sellepärast, et pakuti. Foto: Kaitsepolitseiamet

Järgnevalt kirjeldatava kriminaalmenetluse moraal on lihtne: naised, ärge jätke oma meest kolmeks tunniks kaubanduskeskuse parklasse ootama, kui ostlema lähete. Ta võib minna turule ning osta sealt 51 püstolit ja püstolkuulipildujat.

Just selline lugu juhtus mullu oktoobri lõpus peterburilase Natalja Zavgorodnajaga, kui ta  kaasaga Poolas käis. Naise väitel oli see puhkusereis, pealegi on Poolas toiduained palju odavamad kui Venemaal. «Ostsime toiduaineid,» rääkis ta kaitsepolitsei uurijale. «Olime kuulnud, et Poolas on ilusaid kohti, ja otsustasime seal ringi vaadata.»

Tavaliselt veetis naine Poola kaubanduskeskustes paar tundi, aga tagasiteel kulus Suwałki kaubanduskeskuses lausa kolm tundi, samal ajal kui elukaaslane kannatlikult ootas. «Millega Valeri Sergejev sellel ajal tegeleb, kui teie poes käite?» päris uurija. «Istub autos ja joob kohvi. Meil on termos kogu aeg kaasas,» kõlas vastus.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles