Eesti avas aukonsulaadi Gran Canarial

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suursaadik Hispaanias Toomas Kahur (vasakult), Telde linnapea Aureliano Francisco Santiago Castellano ja aukonsul Sergio Pedro Tadeo Benitez.
Eesti suursaadik Hispaanias Toomas Kahur (vasakult), Telde linnapea Aureliano Francisco Santiago Castellano ja aukonsul Sergio Pedro Tadeo Benitez. Foto: Välisministeerium

Eesti suursaadik Hispaanias Toomas Kahur avas täna aukonsulaadi Kanaari saarestiku administratiivkeskuses Gran Canarial Telde linnas.

Eesti uus aukonsul on Sergio Pedro Tadeo Benitez, vahendas välisministeeriumi pressitalitus.

Kahur ütles konsulaadi avamisel, et uus aukonsul saab olla abiks tihedamate sidemete loomisel Eesti ja Kanaari saarte turismiettevõtluse vahel. Samuti saab aukonsul tema sõnul
lisaks kultuuri- ja majandussidemete tihendamisele osutada vajadusel konsulaarabi hätta sattunud reisijatele.

Aukonsul Sergio Pedro Tadeo Benitezi konsulaarpiirkond on Kanaari saared ning aukonsulaat asub aadressil C/ Argentina 21, 35200 Telde, Las Palmas de Gran Canaria, Hispaania. Aukonsuliga on võimalik ühendust saada telefonil +34 928 703 725, faksi teel +34 928 690 237 või e-posti teel aadressil stadeo@simahtel.com.

1962. aastal sündinud Benitez tegeleb kaubanduse, toitlustamise ning tugiteenuste pakkumisega hotellidele ja toitlustusettevõtetele. Ettevõtjana kuulub Benitez Kanaaride Tööstuskaubanduskoja liikmeskonda ja osaleb mitmes saare majanduselu korraldavas ja edendavas valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles